برای درمان تب راه حل های زیادی وجود دارد ، یکی از این راه حل ها استفاده از مواد گیاهی و همچنین میوه هاست . یکی از این گیاهان برگ درخت انبه است است که برای کاهش تب با جوشانده ی این برگ پاشویه دهید. همچنین خوردن پرتقال برای کاهش تب بسیار مفید است. تمبر هندی نیز از سری میوه های تب ب محسوب میشود.
– برگ تمشك 15 گرم با 300 سيسي آب جوشانده سپس دمكرده صاف نموده با عسل شيرين و روزي سه فنجان ميل نمائيد.
– افراط در خوردن توتفرنگي ايجاد تب ميكند.
– ريشه زرشك 5 گرم در200 سيسي آبجوش20 دقيقه دمكرده روزي سه فنجان ميل شود.
– پوست درخت زغال اخته 5 گرم در 100 سيسي آب جوشانده ميل شود.
– برگ جوان درخت زيتون 10 گرم در 200 سيسي آب به مدت 15 دقيقه جوشانده صاف نموده روزي سه بار هر بار يك فنجان با كمي عسل ميل شود.
– سنجد تببر است.
– خوردن سيب نارس بهاره تبآور است.
– برگ شاه توت تببر است، 10 گرم در 300 سيسي آبجوش دمكرده روزي سه فنجان ميل شود.
– پوست هلو تببر است با احتياط مصرف شود 20 گرم در 100 سيسي آبجوش 20 دقيقه دمكرده ميل شود.
– جوشانده عناب تببر است.
– گريپ فروت تببر است.
– گلابي تببر است.
– هر ساعت يك عدد ليمو شيرين ميل كنيد.
– آب نارنج همراه آب ميل شود و يا در سوپ بعنوان چاشني ريخته شود.
– نارنگي تببر است قبل از غذا ميل شود.