گنبد کدو حلوایی, ساده و در مدت زمان کوتاهی آماده می شود و بچه ها خیلی خوششان خواهد آمد مقداری می خورند و میگویند می توانم باز هم بخورم؟ظاهر و طعم و مزه این کیک نمره بیست دارد شما هم برای بچه ها و مهمانهایتان درست کنید
مواد لازم:
بیسکویت پتی بور 2 پاکت
کدو حلوایی نیم کیلو
شکر 1 لیوان
دارچین 1 قاشق چایخوری
کرم شانتی 2 پاکت
شیر سرد 1 لیوان ( برای درست کردن کرم شانتی)
رویه:
سس دلخواه برای تزیین
کاسه گرد بزرگ
طرز تهیه :
کدو حلوایی ها را مکعبی خرد میکنیم شکر را می ریزیم و آب به اندازه ای که روی کدو ها را بگیرد می ریزیم و میگذاریم کدو حلوایی ها بپزد سپس دارچین ریخته و با چنگال له میکنیم و میگذاریم سرد شود حالا یک کاغذ مخافظ در درون کاسه پهن میکنیم و کرم شانتی را آماده میکنیم و در روی کاغذ محافظ می ریزیم و پهن میکنیم سپس بیسکویت هارا میچینیم و بقیه کرم شانتی را هم ریخته بطوریکه بیسکویت ها دیده نشوند و کدو حلوایی ها را ریخته رویش و با بیسکویت رویش را میپوشانیم و کاغذ محافظی که بیرون کاسه است می کشیم رویش و در فریزر میگذاریم و 15 دقیقه قبل از سرو از فریزر در اورده و برمیگردانیم و کاغذ را هم بیرون می آوریم رویش را به دلخواه تزیین میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد