گوزلمه3در این بخش درمورد درست کردن خوراکی به اسم گوزلمه توضیحاتی میدهیم و آموزش  آن را به شکل تصویری در اختیار کاربران عزیز قرار می دهیم اگر به کشور ترکیه سفر کرده باشید  حتما در منوهای آنها زیاد دیده اید غذای آسان و خوشمزه است و جزو غذاهای فوری است

 

مواد لازم:

یوفکا 4 عدد

پنیر پیتزای رنده شده 1 لیوان

پنیر مازرلا 1 لیوان

بسته به ذائقه تان از دیگر پنیرها هم میتوانید استفاده کنید

مواد داخلی:

تخم مرغ 4 عدد

شیر نصف لیوان

روغن مایع نصف لیوان

گوزلمه

گوزلمه1

گوزلمه2

 

 

طرز تهیه :

مقدار مواد لازم به تعداد نفرات خودتان بستگی دارد و از پنیری که دوست دارید می توانید استفاده کنید  ابتدا در یک کاسه تخم مرغ ها را می ریزیم  سپس نمک و روغن مایع اضافه میکنیم  خوب هم میزنیم  تابه را  در حرارت گذاشته در روی سطح کار یکی ازیوفکاها را با زکرده و به مقدار دلخواه وسطش پنیر میگذاریم و مثل بقچه می بندیم  روی یوفکا با دقت مخلوط  تخم مرغ را می ریزیم در حرارت متوسط دو طرفش را هم سرخ میکنیم وقتی پخت روی کاغذ روغن گیر قرا رمیدهیم  وقتی ولرم شد برش میزنیم بقیه یوفکا ها را هم به همین شکل درست میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد