این روش طبخ مرغ بسیار خوشمزه و ساده است و با سریع ترین روش و لذیذترین طعم ممکن می تواند تهیه شود مراحل تهیه مرغ با طعم لیمو و سیر را در این مطلب برایتان آورده ایم
مرغ با طعم لیمو و سیر دستوری ساده و خوش طعم است و همچنین تجربه یک طعم متفاوت برای یک شام کم کالری و همینطور برای کودکان شما. نویسنده دستور این روش پخت را برای کودکان توصیه کرده است.
مواد اولیه :
- فلفل قرمز (خرد شده) 1 /2 قاشق چای خوری
- پاپریکا 1 قاشق چای خوری
- گشنیز (خرد شده) 1/4 پیمانه
- آب مرغ 1 پیمانه
- لیمو ترش (آب و رنده پوست آن) 1 عدد
- فلفل هالوپینو (رنده شده / اختیاری) 1 عدد کوچک
- سیر (خرد شده) 3 حبه
- پیاز (خرد شده) 1/4 پیمانه
- روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
- سینه مرغ (بدون پوست و استخوان) 4 تکه متوسط
- خامه (پرچرب/ جایگزین : 3 ق غ شیر کامل) 3 ق غ
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- ابتدا در ظرف مورد نظر یک قاشق غذاخوری روغن زیتون ریخته و اجازه می دهیم کمی گرم شود (با حرارت متوسط)
2- تکه های مرغ را به نمک و فلفل آغشته کرده وحدود 5 دقیقه در ظرف روی حرارت قرار می دهیم برای هر دو طرف این کار را تکرار میکنیم.
3- پیاز،سیر و فلفل هالوپینوی رنده شده را اضافه میکنیم. 2تا3 دقیقه مجددا مرغ را حرارت می دهیم(برای نرم شدن مرغ)
4- سپس آب مرغ را اضافه کرده ، 1 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه و 1 قاشق چایخوری رنده پوست لیموترش ،گشنیز خرد شده ، پاپریکا و فلفل قرمز خرد شده را اضافه میکنیم.
5- سپس کمی مرغ را زیرو رو کرده تا مواد کاملا به خورد مرغ رفته و سس غلیظ شود 7 الی 8 دقیقه زمان لازم داریم و در طی این مدت 1 الی 2 بار مرغ ها زیرو رو میکنیم.
6- نمک و فلفل(برحسب ذائقه) اضافه کنید. 2 دقیقه دیگر مجددا زمان می دهیم تا جذب سس و مرغ شود.
مرغ ما با طعم متفاوت لیمو وسیر حاضره نوش جان
نکته:
تکه های مرغ از قبل نیم پز شوند
وب سایت سوران