بیشتر افراد گوزلمه را از خمیر یوفکا درست میکنند و آن بخاطر آسان بودن است ولی ما امروز خمیر گوزلمه را آموزش میدهیم اگر شما هم میخواهید خمیر گوزلمه را در منزل درست کنید در ادامه با ما همراه باشید حتی نحوه تا زدن آن را هم با تصاویر آموزش میدهیم
مواد لازم:
آرد 2.5 لیوان
آب به اندازه لازم
نمک
مواد داخلی:
پنیر روستایی
جعفری
پنیر گیتزا
سوسیس
پاپریکا
نعناع
سیب زمینی , اسفناج ( در صورت تمایل)
طرز تهیه:
مواد لازم خمیر را با هم مخلوط میکنیم سپس مواد داخلی را آماده میکنیم . پنیر روستایی را رنده کرده داخلش جعفری می ریزیم سپس پاپریکا و نعناع را میر یزیم و پنیر گیتزا را رنده کرده و سوسیس را خرد میکنیم خمیر را در اندازه متوط نه نازک و نه کلفت باز میکنیم مواد داخلی را گذاشته م یبندیم در تابه بدون روغن می پزیم با لیمو ترش و دوغ سرو میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد