برخی افراد فکر می کنند با خوردن سالاد و مصرف انواع آن می توانند زودتر به تناسب اندام برسند و باعث کاهش سایز خود شوند و به تناسب انداممی رسند در صورتی که اشتباه می کنند
اطلاعات غلط تغذیهای را همه ما داریم آن هم در مورد کالری، چربی و اقداماتی که باعث کنترل وزن میشود. در واقع افتراق بین واقعیت و افسانه در مورد تغذیه تبدیل به یک چالش شده است.
یکی از این افسانهها این است که سالادها باید مطلقاً بدون چربی باشند. باید دانست برخی چربیها به جذب مواد مغذی محلول در چربی موجود در سبزیجات از قبیل ویتامین کا، بتاکاروتن و لوتئین کمک میکند.
افسانه دیگر این است که گوشت سفید بسیار بهتر از گوشت قرمز است. پروتئین موجود در گوشت قرمز به عضله سازی کمک میکند و حاوی آهن و ویتامین ب بیشتری نسبت به گوشت سفید است.
تصور غلط دیگر این است که همه چربیهای اشباع خطرناکند. مسلماً اضافه کردن مقادیری چربی اشباع به جای کربوهیدراتهای تصفیه شده مانند نان سفید و ماکارونی سفید بسیار سودمندتر است.
یک تصور غلط دیگر این که اگر میخواهیم لاغر شویم و عضله بیاوریم باید از تمام کربوهیدارت ها اجتناب کنیم. اجتناب از کربوهیدراتهای موجود در غلات سبوس دار، سبزیجات، میوهها و فراوردههای لبنی بهبود عضلات را به تأخیر میاندازد.
msn