566c39e654eb0

با مصرف غذاهای خانگی در جهت پیشگیری از عارضه دیابت برآیید و مانع شدت یافتن آن در بدنتان شوید دیابت و بیماری های قندی با مصرف غذاهای خانگی قابل کنترل است

محققان دانشگاه هاروارد می گویند مصرف وعده‌های غذایی پخته شده در خانه خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می‌دهد.

 هر وعده ناهار در خانه خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا دو درصد و هر وعده شام خانگی این خطر را تا 4 درصد کاهش می‌دهد. خوردن وعده‌های غذایی در خانه همچنین منجر به کاهش وزن می‌شود که خود عاملی برای کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 است.

به گفته محققان پخت و پز در خانه با مصرف قند و چربی کمتر در ارتباط است و کیفیت بیشتری نسبت به غذاهای فوری بیرون از خانه دارد.

medicinenet