برخی مواد غذایی می توانند خاصیت ضدالتهابی داشته باشند و برخی دیگر بالعکس می توانند باعث شدت یافتن عارضه نقرس در افراد مختلف شوند پیشنهاد می کنیم در صورت ابتلا به آرتریت روماتوئید از این خوراکی ها مصرف نکنید
در حال حاضر از هر 5 آمریکایی یک نفر دچار درد و ورم در مفاصل است و این آمار از سوی مرکز کنترل و پیشگیری از بیمارهای این کشور ارائه شده است.
برخی غذاها التهاب را بیشتر میکنند. گوجه فرنگی یکی از این مواد غذایی است. کسانی که از یک نوع آرتریت به نام نقرس رنج میبرند، در صورت مصرف میوههای قرمز رنگ مانند گوجه فرنگی اسید اوریک خونشان بالاتر میرود. بالا رفتن اسید اوریک خود عامل اصلی ابتلا به نقرس است. اگرچه گوجه فرنگی خاصیت ضد التهابی دارد، ولی مصرف آن در این بیماران توصیه نمیشود.
ذرت، روغن سویا و پنبه دانه حاوی مقادیر زیادی اسیدهای چرب امگا 6 هستند. این اسیدها در غذاهای سرخ شده، مارگارین، زرده تخم مرغ و گوشت هم یافت میشود. مبتلایان به آرتریت روماتوئید باید از مصرف بیش از حد این مواد خوراکی اجتناب کنند.
نوشیدنیهای شیرین نه تنها هیچ مزیتی برای سلامت ندارد و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و دیابت را افزایش میدهد، بلکه خطر التهاب و ورم مفاصل را تا 63 درصد افزایش میدهد.
msn