malt

مالت جو از سری غلات با طبع گرم است که سرشار از ویتامین های ب1 ، ب2 ، ب3 ، ب8 ، ای و کا است همچنین سرشار از منابع معدنی فسفر ، آهن و مس است. مالت از جوانه ی جو به دست می آید. برای تبدیل دانه جو به مالت کافی است آن را به مدت 24 ساعت در آب خیس کنیم سپس آب آن را گرفته و بگذاریم جوانه بزند.

–    كساني كه يبوست دائم دارند روزي يك قاشق و شب وقت خواب مالت جو بخورند.

–    قندخون را پائين مي‎آورد روزي يك قاشق مصرف شود.

–    زخم معده و اثني‎عشر را التيام مي‎دهد.

–    طول عمر را زياد مي‎كند.

–    از ساخته شدن سنگ صفرا جلوگيري مي‎كند.

–    براي كمردرد و پادرد مفيد است.

– از ريزش مو جلوگيري مي‎كند.

– لاغري را برطرف مي‎سازد.

– براي واريس مفيد مي‎باشد.

– باعث رشد قد مي‎شود.

– از سفيدشدن مو جلوگيري مي‎كند.

– براي كساني كه تصلب شرايين دارند مفيد مي‎باشد.

– براي تقويت حافظه مفيد است.

– زيادي ترشح غده تيروئيد را برطرف مي‎سازد.

– خشكي مو را برطرف مي‎سازد.

– كلسترول خون را پايين مي‎آورد.

– بي‎خوابي را درمان مي‎كند.

– سوءهاضمه را از بين مي‎برد.

– خانم‎هاي حامله از مصرف آن خودداري كنند چون باعث سقط جنين مي‎شود.

– اساساً مالت به جوانه‎هاي غلات گفته مي‎شود و لغتي است كه به زبان فرانسوي و انگليسي هم به همين نام ناميده مي‎شود و در ايران هم مصطلح است و بيشتر به همين نام شنيده مي‎شود. هروقت صحبت از مالت مي‎شود مالت جو را در نظر مي‎گيريم.

– مالت براي كم‎خوني، سوءهاضمه و رفع آب آوردن انساج بدن مفيد است.

چون صحبت از جو شده است و مالت جو، جا دارد كه در رابطه با مخمر آبجو مطالبي نوشته شود.

بعضي‎ها اين را با آبجو اشتباه مي‎گيرند. بايد بگوييم كه مخمر آبجو يك نوع قارچ است. قارچي بسيار مفيد كه داراي ويتامين‎هاي گروه D , E , B مي‎باشد و داراي آنزيم‎هاي متعددي همچون پيسين، تريپسين، فسفاتاز، هيدروژناژ، كاتالاز، انورتين، زيمازو، پرتئازهاي مختلف داراي پروتئين و گلوسيدها و ليپيدها و مواد معدني مي‎باشد. مخمر آبجو به صورت قرص يا پور در داروخانه‎ها پيدا مي‎شود و براي امراضي چون : كورك، گل مژه، جوش‎هاي صورت، سوءهاضمه، نفخ روده، گريپ، كمبود ويتامين‎هاي B، حصبه، ذات‎الريه و مرض قند مفيد مي‎باشد.