بهتر است در مصرف برخی مواد غذایی سفید رنگ بیشتر بکوشید و آن ها را بیشتر در برنامه غذایی تان بگنجانید توصیه ما مراقبت از بدن در برابر انواع بیماری ها با مصرف این مواد خوراکی است
یک مطالعه جدید که در هفته نامه زیست شناسی تجربی در سال جاری میلادی منتشر شده، نشان میدهد مصرف برخی مواد غذایی سفید رنگ در میان زنان در سنین باروری از اهمیت زیادی برخوردار است.
سیب زمینی یکی از این مواد غذایی است. کربوهیدارت، پتاسیم و فیبر موجود در سیب زمینی یک ترکیب غذایی بسیار مؤثر است. یک عدد سیب زمینی متوسط 163 کیلو کالری دارد و 941 میلی گرم پتاسیم به همراه 3.6 گرم فیبر.
علاوه بر آن قارچ نیز بسیار کم کالری بوده، بدون چربی و فاقد گلوتن است، کلسترول ندارد و سرشار از سلنیوم, پتاسیم, ریبوفلاوین, نیاسین و ویتامین دی است.
گل کلم حاوی ترکیبات گوگرد است و به مبارزه با سرطان، تقویت بافت استخوان و حفظ عروق خونی سالم میرود.
سیر از سرماخوردگی و آنفلوآنزا جلوگیری میکند و خاصیت ضد اکسیدانی آن برای تقویت سیستم ایمنی ضروری است.
پیاز خاصیت ضد التهابی دارد و منجر به ناراحتیهای ناشی از ورم مفاصل میشود ضمن این که با کاهش خطر بیماریهای قلبی، دیابت، و سرطان همراه است.
msn