برای تهیه این بقچه باید ابتدا خمیر آن را یاد بگیرید که یکی از خوراکی های فانتری کشور ترکیه است که در ایران هم طرفداران زیادی دارد که به شما شیوه درست کردن آن را گام به گام آموزش میدهیم:
مواد لازم:
آب معدنی گازدار نصف شیشه
شیر ولرم نصف لیوان
تخم مرغ 1 عدد
نمک نصف قاشق مربا خوری
شکر 1 قاشق
خمیر مایه نصف پاکت
آرد 3.5- 4 لیوان آرد
مواد داخلی:
پنیر سفید 50 گرم
رویه:
زرده تخم مرغ
سیاه دانه و کنجد
طرز تهیه :
در یک کاسه شیر ولرم , آب معدنی گاز دار, خمیر مایه و شکر را ریخته و با دست خوب مخلوط میکنیم 3-4 دقیقه می گذاریم بماند سپس تخم مرغ می ریزیم . روغن مایع و نمک می ریزیم و دوباره مخلوط میکنیم آرد را کم کم میریزیم خمیری بدست می آید که خیلی کم به دست می چسبد خوب ورز میدهیم . روی خمیر را پوشانده در جای ولرم یک ساعت استراحت می دهیم سپس به 72 تکه تقسیم میکنیم هریک از خمیرها را با دست باز میکنیم داخلش یک تکه پنیر قرار میدهیم و میبندیم و با دست گرد میکنیم قالب مافین را خیلی کم چرب کرده و سه تا سه تا در یک قالب قرار می دهیم 20 دقیقه دگر استراحت می دهیم سپس زرده تخم مرغ مالیده و کنجد و سیاه دانه می پاشیم و در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا رویش طلایی شود تقریبا مدت پخت آن 25 دقیقه است از فر در اورده رویش دستمال مرطوب میکشیم 5-10 دقیقه استراحت می دهیم سپس سرو میکنیم از این مقدار 24 عدد بدست می آید
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد