در زمستان معمولا سوپ های مغذی باید خورده شود طوری که جای غذا را بدهد درست است که این سوپ جزو سوپ های کوفته ای است ولی طعم و مزه آن متفاوت است
مواد لازم:
نخود پخته 1 لیوان
روغن مایع 4 قاشق
آرد 2 قاشق
آب 3 لیوان
برای کوففته:
بلغور ریز 1 لیوان
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
فلفل سیاه 1 قاشق چای
نمک 2 قاشق چایخوری
مواد لازم برای مخلوط سوپ:
ماست 1 لیوان
زرده تخم مرغ 1 عدد
سس:
نعناع 2 قاشق چایخوری
روغن مایع 2 قاشق
سس تند 1 قاشق مربا خوری
روغن سرخکردنی برای سرخ کردن کوفته ها
طرز تهیه :
برای درست کردن کوفته در یک کاسه گوشت چرخ کرده, بلغور ریز, تخم مرغ, پیاز رنده شد, نمک و فلفل می ریزیم به اندازه جوز هندی برداشته و گرد میکنیم در تابه خیلی کم روغن می ریزیم و کوفته ها را سرخ میکنیم سپس در کاغذ حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی آن برود. در قابلمه روغن مایع و آرد می ریزیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود و آب می ریزیم و و میجوشانیم . حالا در یک کاسه تخم مرغ و ماست را می ریزیم و خوب هم میزنیم سپس کمی از سوپ را اضافه کرده و به سوپ در حال جوش اضافه میکنیم و کوفته سرخ شده و نخود پخته شده می ریزیم نمک می ریزیم برای درست کردن سس در تابه روغن مایع می ریزیم رب ریخته و تفت می دهیم تا بوی خامی آن برود رویش نعناع می ریزیم و خیلی کم تفت می دهیم و روی سوپ میدهیم و سرو می کنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد