سالاد اصلیت این سالاد مال  کشور ترکیه است  الان میخواهیم  نکات کاربردی این غذا را آموزش دهیم حتی برای یکبار هم که شده امتحان کنید

مواد لازم:

اسفناج 1 دسته

نخود پخته 1 لیوان

ماست چکیده 1 لیوان

ماست آبدار نصف لیوان

گردو نصف لیوان

سیر نصف حبه له شده

پاپریکا 1 قاشق چایخوری

روعن زیتون 2 قاشق

نمک

طرز تهیه :

اسفناج ها را بعد از شستن درشت خرد میکنیم در روغن مایع با حرارت تند تفت می دهیم و میگذاریم سرد شود ( بخاطر اینکه اسفناج آب نیاندازد بعد از سرد شدن اسفناج گندم پخته, ماست, سیر و نمک می ریزیم و مخلوط میکنیم) سپس در ظرف می ریزیم . گردوی  کوبیده را در روغن بمدت 1-2 دقیقه تفت دهید  سپس پاپریکا ریخته مخلوط میکنیم و از حرارت برمیداریم  وقتی ولرم شد روی سالاد می دهیم و میگذاریم کمی استراحت کند بعدا سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد