غذای معروف ترکیه را با رسپی آشپز معروف ترکیه یاد بگیرید غذای مدرن و جالبی است بخصوص برای کسانیکه بادمجان دوست دارند این هم آموزش تصویری فقط کافیست نگاه کنید و یادبگیرید
مواد لازم:
بادمجان کوچک 2 عدد
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
سس تند 1 قاشق چایخوری
رب 1 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی کوچک 2 عدد
روغن زیتون 5 قاشق
نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه :
بادمجان ها را یک درمیان پوست کنده ودر آب و نمک بمدت 10-15 دقیقه قرار می دهیم سپس آب تلخ آن را دور ریخته و شسته و خشک می کنیم در یک تابه روغن مایع ریخته و بادمجانها را سرخ میکنیم سپس در حوله کاغذی قرار داده تا روغن اضافی آن برود حالا در یک تابه 5 قاشق روغن زیتون ریخته پیاز و سیر خرد شده را تفت می دهیم یک دقیقه تفت می دهیم سپس گوشت چرخ شده را ریخته کمی تفت می دهیم 5 دقیقه می پزیم سپس گوجه فرنگی مکعبی خرد شده را می ریزیم 2 دقیقه دیگر تفت می دهیم سپس رب گوجه فرنگی و سس تند می ریزیم 2-3 دقیقه تفت می دهیم نمک و فلفل می ریزیم و مخلوط میکنیم. در ظرف پیرکس بادمجانها را چیده رویش مخلوط گوشت چرخ شده را می ریزیم روی آن هم حلقه های گوجه فرنگی را می ریزیم و در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بمدت 15-20 دقیقه بپزد
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد