loobia

لوبیا به دو دسته قرمز و سفید تقسیم میشود که طبیعت لوبیای قرمز گرم و تر و طبع لوبیای سفید معتدل می باشد. خوردن خوراک لوبیا از سقط شدن جنین جلوگیری می کند و همچنین نطفه و رحم را تقویت میکند ، کسانی که قصد بارداری دارند خوردن لوبیا را فراموش نکنند زرا رحم را برای نگهداری جنین آماده میکند.

–    لوبيا باعث ازدياد شير مي‎گردد.

–    لوبيا از رقيق شدن خون جلوگيري مي‎كند و مقاومت بدن را در مقابل بيماري‎هاي عفوني بالا مي‎برد.

–    خوراك لوبيا باعث تقويت حافظه مي‎گردد.

–    كساني كه كم خون هستند از خوراك لوبيا استفاده كنند.

–    لوبيا را مي‎توان به جاي گوشت استفاده كرد.

–    براي دفع سنگ مثانه 200 گرم لوبيا سبز را در يك ليتر آب با كمي نمك پخته ميل شود 3 روز متوالي به عنوان صبحانه ناشتا ميل شود.

–  كساني كه خام گياه‎خوار هستند هيچ وقت از جوانه خام لوبيا استفاده نكنند زيرا سمي است، زيرا در لوبياي خام ماده سمي اسيد سيانيدريك توليد مي‎شود كه در اثر طبخ اين ماده از بين مي‎رود.

– خوردن خوراك لوبيا باعث صاف شدن صدا مي‎شود.

– كساني كه زياد سفيدپوست هستند مي‎توانند لعاب لوبيا را به پوست خود بمالند و آن گاه در معرض آفتاب قرار گيرند تا پوست برنزه شود.

– يك ضماد خوب براي سوختگي لوبيا را بپزيد سپس نرم كنيد به صورت ضماد روي سوختگي بگذاريد.

– شب‎ها لوبيا كم بخوريد چون توليد نفخ مي‎كند و باعث خواب‎هاي پريشان مي‎شود.

– خوردن لوبيا به خاطر ماده اينوزيت آن باعث جلوگيري از ريزش مو مي‎شود.

– يك خوراك خوشمزه و مقوي با لوبيا: ابتدا شب قبل لوبيا را خيس كرده روز بعد پاچه گوسفند را با حرارت ملايم پخته كمي پياز داغ به آن اضافه نموده سپس لوبياها را داخل آب بپزيد از ادويه‎هايي چون دارچين، زنجبيل، فلفل سياه، نمك و كمي ريشه جو استفاده كنيد. اين غذا براي كساني كه زانو درد هستند بسيار مفيد مي‎باشد و همچنين باعث ازدياد مني مي‎گردد.

– لوبيا داراي انسولين گياهي مي‎باشد.

– مادراني كه در دوران بارداري و دوران شيردهي در غذاي خود لوبيا را قرار مي‎دهند باعث بلندشدن قد كودك مي‎گردد.

– لوبيا ضد سوداست.

– كساني كه سكته مغزي كرده‎اند در غذاي خود لوبيا را قرار دهند.

– خوراك لوبيا فشارخون را پايين مي‎آورد.

– خوردن لوبيا از سرطان مخصوصاً سرطان سينه جلوگيري مي‎كند.

– كساني كه مبتلا به اگزما شده‎اند لوبيا را در برنامه غذايي خود قرار دهند.

– كساني كه ديابت دارند نبايد لوبيا را شب قبل خيس كنند سپس پخته كنند به طور كلي هيچ يك از بقولات را قبلاً خيس نكنند.

– كساني كه افسرده هستند از خوراك لوبيا استفاده كنند.

– براي پايين آوردن قندخون مي‎توان از غلاف لوبيا استفاده كرد بدين صورت كه غلاف سبز لوبيا را جوشانده و آب آن را نوشيده يا مانند سبزي‎‎ها پخته و ميل كنند.

– خوراك لوبيا باعث كم شدن كلسترول خون مي‎گردد.

– كساني كه سرماخورده‎اند مي‎توانند يك وعده غذاي خود را به خوراك لوبيا اختصاص دهند.

– لوبياي سفيد براي افرادي كه كارهاي فكري دارند بسيار مفيد است.

– خوردن سوپ لوبيا درمانگر ورم اندام‎ها يا خيز عمومي بدن مي‎باشد.

– براي پاك كردن خونروي خانم‎ها بعد از زايمان و اخراج جنين مرده و اخراج جفت زنان زائيده بايد لوبيا را پخته و در آب آن لوبيا بنشيند و مقداري از آب لوبيا را شيرين نموده ميل كنند.

– لوبياي چشم بلبلي، يك نوع لوبيايي است كه فعلاً مصرفش در ايران بسيار كم شده است و چه خوب است كه از اين لوبيا كه حاوي پروتئين، چربي، قند، كلسيم، آهن، ويتامين‎هاي  PP، B6 ، B1 ، A مي‎باشد استفاده گردد.

– يكي از روش‎هايي كه مي‎توان معمول كرد براي استفاده‎اش اين است كه ابتدا لوبيا را پخته سپس برنج را به آن افزوده و ميل شود به عبارت ديگر مانند عدس پلو است كه به جاي عدس از اين لوبيا استفاده كنيد.

– خوردن جوشانده لوبيا براي دانه‎هاي جلدي مؤثر است. 100 گرم در 200 سي‎سي آب پخته با كمي نمك پخته و ميل شود.

– كساني كه بيماري قند دارند سعي كنند از خوردن كنسرو لوبيا خودداري كنند.