خانم هایی که در دوران بارداری دچار کم خونی می شوند از چه روش های مناسبی برای رفع این عارضه باید کمک بگیرند و توصیه های تغذیه ای و دارویی متخصصین زنان و زایمان در این زمینه چیست؟
یک کارشناس مامایی گفت: مصرف غذاهای خونساز مانند سیب، به، مویز، شیره انگور، بادام، انجیر و توت برای مادران باردار ضروری است، البته باید بدانند که هر کدام از این مواد خونساز را جداگانه مصرف کنند.
فرشته درایتی با اشاره به راههای رفع کمخونی در بارداری گفت: کم خونی در بارداری بر رشد جنین اثر میگذارد و موجب بروز بیحالی و ضعف در زنان باردار میشود.
وی ادامه داد : زنان باردار بهتر است که یک کیلو استخوان راسته گوسفند را بدون گوشت و چربی با پیاز زیاد بگذارند حداقل 14 تا 15 ساعت به خوبی بپزد و کمی ادویه زرد چوبه و نمک اضافه کنند. پس از پختن استخوانها را جدا کرده و از صافی عبور داده و عصاره استخوانهای راسته گوسفندی را در تمام غذاهایی که زن باردار مصرف میکند به اندازه یک استکان اضافه کنند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین زنان باردار، برای افزایش خونسازی در بدن و بهبود رشد جنین روزی یک مرتبه شیره انگور با کمی نان سنگک یا شربت سرکه شیره انگور مصرف کنند. استفاده از سبوس برنج در غذاها نیز از راههای افزایش خونسازی در بدن است.
ایسنا،