این ویتامین یکی از مقاومترین مواد در طبیعت است. نیاسین در محیطهای اسیدی، قلیایی، حرارت، نور و اکسیژن هوا مقاوم است و فقط مقدار مختصری در آب حل میشود. در یک طبخ معمولی 15 تا 25 درصد نیاسین از بین میرود. این ویتامین در تنفس سلولی دخالت دارد و در آزاد کردن انرژی از کربوهیدراتها، چربیها و پروتئینها دخالت دارد.
– ويتامين B3 براي تسريع گردش خون و پايين آوردن كلسترول مفيد است.
– يكي از وظايف مهم ديگر ويتامين B3 توليد انرژي و كمك به سلولها در تنفس و جذب اكسيژن است.
– ويتامين B3 بازكننده رگهاي خوني است.
– ويتامين B3 كمك كننده سوخت و ساز كربوهيدارتها، چربيها و پروتئينها ميباشد.
– ويتامين B3 از پيري زودرس جلوگيري ميكند.
– ويتامين B3 برطرف كننده ضعف و بيحالي و سرگيجه ميباشد.
– كمبود ويتامين B3 باعث ايجاد پلاگر و ناراحتيهاي عصبي و گوارشي ميشود.
– ويتامين B3 برطرف كننده اختلالات گوش و ورم لثه و معده ميباشد.
– ويتامين B3 حافظه را تقويت ميكند.
– ويتامين B3 از اسهال و خونريزي جلوگيري از استفراغ جلوگيري ميكند از پيشرفت جوشهاي اكنه و اگزما و مسموميت جلوگيري ميكند.
– ويتامين B3 در ماهي، جگر، مرغ، برنج، جوانه جو و گندم، عدس، موز خشك، مخمر آبجو، خرما، جعفري، مارچوبه، كلم، اسفناج، چغندر، پنير و ماست وجود دارد.
عالیییییییی بود