موز از میوه هایی است که از آن زیاد در دسرها استفاده م یشود بخصوص در زمستان دسر موز خیلی میچسبد در این بخش می خواهیم یک کرپ موز را برایتان آموزش دهیم این آموزش گام به گام همراه با تصاویر است
مواد لازم:
شیر 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
شکر 4 قاشق مربا خوری
کاکائو 3 قاشق مربا خوری
وانیل 1 پاکت
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
آرد 1 لیوان
مواد داخلی:
عسل
موز 5 عدد
رویه:
سس شکلاتی
پسته خرد شده
طرز تهیه :
در یک کاسه تخم مرغ, شیر را ریخته خوب مخلوط میکنیم روی این مخلوط شکر, کاکائو, وانیل و بکینگ پودر می ریزیم در آخر هم آرد را می ریزیم خوب مخلوط میکنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند سپس در تابه تفلون خیلی کم چرب شده یک ملاقه می ریزیم وقتی رویش حباب زد طرف دیگر را برمیگردانیم سپس روی کاغذ حوله ای گذاشته همه کرپها را به همین شکل درست کنید
وقتی کرپها سرد شد رویش عسل می ریزیم و خوب می مالیم در یک طرف کرپ موز را قرار می دهیم و رول میکنیم میتوانید در صورت تمایل داخل کرپ نوتلا یا خامه هم قرار دهید در یخچال بمدت 1 ساعت استراحت می دهیم سپس برش میزنیم رویش را با سس شکلاتی و پسته خرد شده تزیین میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد