هر کس که کیک با این رسپی را درست کرده خیلی خوشش آمده همانطوریکه از عنوان کیک مشخص است شکر ندارد این کیک شیرینی خودش را از پرتقال و انجیر میگیرد این کیک برای رژیمها یک عصرانه خوبیست همچنین برای دیابتی ها هم بسیار عالیست این کیک خیلی کم کالری است یک برش کیک ساده 173کالری دارد ولی این کیک 1 برش آن 101 کالری دارد ولی کیک نرمی نیست چون مقدار روغن آن کم است آرد سبوس دار داخلش خشک می شود ولی اینطور فکر نکنید که قابل خوردن نیست خیلی خوبست ولی به نرمی کیک های دیگر نیست از این مقدار 15 برش کیک بدست می آید
مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع نصف استکان
شیر کم چرب نصف لیوان
آب پرتقال شیرین نصف لیوان
آرد سفید 1 لیوان
آرد سبوس دار 1 لیوان
بکینگ پودر 1 پاکت
انجیر خشک 10 عدد
رنده 1 عدد پوست پرتقال
دارچین 1 قاشق چایخوری سرخالی
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را هم زده سپس روغن,آب پرتقال و شیرر ا می ریزیم و در ادامه آرد و بکینگ پودر الک شده را ریخته خوب مخلوط کرده بعدا آرد سبوس دار را می ریزیم انجیر ریز خرد شده و رنده پوست پرتقال را ریخته با ریسک هم میزنیم در یک قالب کیک کوچک 1 قاشق چایخوری روغن ریخته و چرب میکنیک مایه را در قالب ریخته و در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا رویش طلایی شود.
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد