اک مک

من چون از این اک مک ها بعنوان نان ساندویج استفاده میکنم آنها را کوچک  درست کردم اگر شما بزرگ می خواهید می توانید یک  اک مک بزرگ درست کنید ولی توجه کنید که هرچقدر اک مک بزرگ باشد زمان پخت آن هم بیشتر خواهد بود در نانها و بقچه ها از شکر و نمک استفاده می شود ولی  همیشه چون نمک قویتر است مقدار آن از شکر کمتر خواهد بود مقدار این اک مک برای 4 نفر است

مواد لازم:

آرد چاودار 4.5 لیوان

آب ولرم 2 لیوان

خمیرمایه 1 پاکت

شکر 1 قاشق

نمک 1 قاشق مربا خوری

طرز تهیه :

 
در یک کاسه آرد, خمیر مایه, شکر و نمک را با هم مخلوط میکنیم وسطش را گود کرده و داخل گودی  آب را بتدریج می ریزیم  و از قسمت وسط با دست مخلوط میکنیم تا خمیر یکدستی شود که به دست نچسبد خمیر را توپ کرده و در کاغذ محافظ قرار داده 45 دقیقه – 2 ساعت استراحت کند دوباره خمیر را ورز داده 4 قسمت می کنیم هر کدام را  گرد و یا بیضی کرده  در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده قرار میدهیم 20-25 دقیقه دیگر استراحت می دهیم رویش را خط انداخته و در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم  بمدت 20 دقیقه بپزد سپس درجه حرارت را به 150 آورده و 20 دقیقه دیگر میپزیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد