googerd

گوگرد از ديرباز درمان بخش بيماري‌ ها بوده است. اولين كسي كه شايد در تاريخ طب پرده از اين راز برداشت “ساموئل‌هانمان ” آلماني بود. گوگرد عنصري است كه در جدول تناوبي در زير گروه اكسيژن قرار گرفته است.اين عنصر شناخته شده در بسياري از مواد آلي و خصوصاً پروتئين‌ ها نقش ساختماني دارد به گونه‌ اي كه وجودش باعث افزايش استحكام پروتئين مي‌ شود.

–              طبع گوگرد گرم و خشك است.

–              گوگرد رنگ پوست را بهتر مي‎كند و به موها شفافيت مي‎بخشد.

–              براي سلامت مو، پوست و ناخن‎ها از ضروريات است.

–              در سوخت و ساز بدن با گروه ويتامين‎هاي B همكاري مي‎كند.

–              به كبد در ترشح صفرا كمك مي‎كند.

–              گوگرد قسمتي از بافت سازنده اسيد آمينه‎ها مي‎باشد.

–              گوگرد عنصر مهم تشكيل دهنده بافت‎هاي استخواني و پوست و مو مي‎باشد.

–              كمبود گوگرد باعث ريزش مو، خرابي ناخن‎ها، اگزما، كهير و جوش مي‎گردد.

–              براي درمان ميگرن، روماتيسم، برونشيت و اختلال كبدي و ترميم سلول‎ها مفيد است.

–         گوگرد به متابوليسم مغز كمك مي‎كند.

–         براي بيماري برص و پيسوريازيس با سركه به صورت ضماد بماليد.

–         براي جوش‎هاي صورت زير نظر پزشك استفاده گردد.

–         گوگرد را در آب گرم حل كرده اعضاي فلج و بي‎حس را با آن بشوييد.

–     براي جبران كمبود گوگرد در بدن، صبح ناشتا يك استكان آب خيار، با كمي آب ليمو مخلوط كرده ميل شود يا اين كه پياز را همراه غذا بخوريد.

–     يك نسخه ديگر براي بيماري برص: گوگرد زرد و گوگرد سفيد را به نسبت مساوي پودر نموده در روغن زيتون و سركه حل كنيد به موضع بماليد.

–         با دود گوگرد مي‎توان زنبورها را فراري داد.

–         ضماد گوگرد باعث سفيدشدن مو مي‎شود.

–     در اين مواد غذايي گوگرد وجود دارد: گوشت گوساله كم چرب، حبوبات خشك، ماهي، تخم‎مرغ، كلم، سير، پياز، موسير، تربچه، جعفري، جوانه عدس و گندم، خربزه، تمشك، توت‎فرنگي، مويز، انگور، هويج، كرفس، ترب، سيب‎زميني، گوجه‎فرنگي، شاهي، ملاس سياه، خردل، كاكائو، برنج، اسفناج، خرما، بولاغ اوتي، شلغم، نخود، سويا، ميگو، ماهي ازون برون، قزل‎آلا، فندق و گردو.