تارت - پیتزااین بار پیتزا را با خمیر خانگی در قالب تارت آموزش میدهیم امیدوارم که خوشتان بیاید این پیتزا مخصوص کشور ترکیه است این مقدار برای 4-6 نفر است

مواد لازم:

برای خمیر:

آرد 4 لیوان

روغن زیتون 5 قاشق

نمک 1 قاشق مربا خوری

شکر 1 قاشق مرباخوری

اب ولرم 1 لیوان

خمیر مایه 1 قاشق مرباخوری

مواد داخلی:

ذرت 3 قاشق

قارچ 3 عدد

پیاز 1 عدد

گوجه فرنگی 1 عدد

زیتون 10 عدد

سوسیس در صورت تمایل 1 عدد

سس:

رب 2 قاشق مرباخوری

آویشن 1 قاشق چایخوری

پاپریکا 1 قاشق چایخ.ری

روغن مایع 2 قاشق

تارت - پیتزا1

تارت - پیتزا2

تارت - پیتزا3

 

تارت - پیتزا4

طرز تهیه :

مواد خمیر را با هم مخلوط کرده تا خمیر شود و تا اندازه ای استراحت میدهیم که مواد داخلی آماده شود. پیاز را حلقه حلقه کرده گوجه فرنگی ها را مکعبی خرد میکنیم  هسته های زیتون را در آورده  خرد میکنیم قارچها را خرد کرده حالا برای درست کردن سس رب و ادویه جات را دریک کاسه می ریزیم   در قالب تارت چرب شده و آرد پاشی شده خمیر را به قطر 1 سانت بازکرده  پیاز و گوجه فرنگی, و ذرت را ریخته و سوسیس را هم  در کناره ها می چینیم  و اضافی خمیر را به داخل تا کرده ( مثل  تصویر)در فر 200 درجه از قبل گرم شده بمدت 20 دقیقه قرار میدهیم تا بپزد  سپس پنیر پیتزای رنده شده را  ریخته و 5 دقیقه دیگر در فر قرار میدهیم تا طلایی شود

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد