این نان مغزدار رسپی یکی از روستاهای ترکیه است که خیلی خوشمزه و مقوی است
مواد لازم:
آرد 4 لیوان
خمیر مایه 1 قاشق مربا خوری
شیر 2 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
نمک
مواد داخلی:
آرد 10 قاشق
کره 2 قاشق
روغن مایع
نمک
رویه:
زرده تخم مرغ
طرز تهیه :
برای درست کردن مواد دخلی کره را در قابلمه ذوب میکنیم کمی روغن مایع می ریزیم آرد را ریخته و تفت می دهیم سپس نمک می ریزیم تا وقتی قهوه ای رنگ شد تفت می دهیم و میگذاریم سرد شود سپس در یک کاسه آرد و نمک می ریزیم وسطش را گودال کرده و خمیر مایه را در قسمت وسط می ریزیم و روی خمیر مایه کم کم شیر می ریزیم و از قسمت وسط ورز میدهیم تا خمیر شود روی خمیر آرد ریخته و استراحت می دهیم به 10-11 قسمت تقسیم کرده رویش آرد ریخته و با وردنه باز میکتیک و با نعلبکی قالب می زنیم و مواد داخلی را میگذاریم و به شکل مثلث می بندیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده میچینیم رویش زرده تخم مرغ می مالیم و با چنگال رویش چند تا خط میکشیم تا شکل دار شود و میگذاریم در سینی استراحت کند سپس در فر 180 درجه از قبل گرم شده میپزیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد