یاد گرفتن این شیرینی خیلی به دردتان می خورد این شیرینی بادام دارد و اگر از فواید بادام اطلاع داشته باشید حتما این شیرینی را درست میکنید
مواد لازم:
کره نرم شده 125 گرم
شکر 1/4 لیوان
بکینگ پودر نصف پاکت
بادام بدون نمک و خام نصف لیوان
آرد 1 لیوان
رویه:
پودر قند
طرز تهیه :
در یک تابه بادامها را درربوت درشت خرد کرده می ریزیم رویش آرد اضافه کرده و تقت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود ورنگش متمایل به زرد شود سپس میگذاریم سرد شود در یک کاسه این مخلوط را ریخته رویش کره , بکینگ پودر, شکر و آرد را کم کم میریزیم خمیر نرمی شود در روی سطح کار مقداری آرد پاشیده و روی سطح کار قرار می دهیم و با وردنه باز میکنیم دقت کنید که نازک باز نشود بادهانه لیوان یا قالب به شکل هلال ماه قالب می زنیم . در سینی فرکاغذ روغنی انداخته شده میچینیم درفر 170 درجه از قبل گرم شده بمدت 20 دقیقه قرار میدهیم تا بپزد. میگذاریم در سینی فر سرد شود سپس در پودر قند می غلطانیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد