برای من به, میوه خیلی ارزشمندی است دانه به را هم خیلی دوست دارم هر مربایی که درست میکنم حتما از هسته به ,هم استفاده میکنم بخاطر پکتین موجود در آن مربا با شکر کم قوام لازم را بدست می آورد
مواد لازم:
به 4 عدد
اب انار 1 لیوان
آب 1.5 لیوان
شکر 4 لیوان
دارچین 1 قاشق چایخوری
هل 4-5 عدد
رویه:
خامه یا کرم شانتی
گردو یا پسته
طرز تهیه :
به را پوست کنده و از وسط نصف میکنیم هسته های به را دور نمی ریزیم چون باعث قوام مربا می شود در یک قابلمه به هار ا چیده طوری که قسمت گود به ها به طرف بالا باشد داخل هر کدام 2 قاشق شکر می ریزیم سپس داخل قابلمه آب, دارچین, هسته به , و در حرارت قرار میدهیم وقتی آب جوشید حرارت را کم کرده 45 دقیقه میپزیم در سینی فر چیده و اب انار را رویش می ریزیم و 20 دقیقه در فر قرار میدهیم و منتظر میمالیم تا رنگ ها به ها عوض شود سپس رویش خانه یا کرم شانتی ریخته و سرو میکنیم . این مقدار برای 2-4 نفر است
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد