آیا گوش سپردن به موسیقی می تواند به پیشگیری از پیشرفت آلزایمر در افراد مختلف کمک کند و موجب بهبود این بیماری در آنان شود طی آخرین تحقیقات پژوهشگران می خواهیم تاثیرات مفید گوش سپردن به موسیقی را در این افراد جویا شویم
تحقیقات نشان میدهد که گوش کردن موسیقی در مردم ارتباط مستقیمی با به تعویق افتادن مشکلات حافظه دارد.
براساس پژوهش دانشمندان دانشگاه هلیستگی فنلاند، استفاده از موسیقی بهبود TCPPO SARKAMO متخصص علوم شناختی به آلزایمر کمک بزرگی میکند و فعالیتهای موسیقی به طور گسترده از زوال عقل و توانبخشی آن مراقبت میکند.
طی آزمایشی که بر روی 88 نفر از مبتلایان به آلزایمر خفیف انجام شده، درمان زوال عقل را با تکیه بر آواز و گوش دادن موسیقی در طی 9 ماه عملکرد اجرایی، بهبود حافظه و خلق و خوی افراد مورد آزمایش به طرز باورنکردنی التیام یافته، و این در حالی است که گروه درمان با روش استاندارد و روتین هنوز زوال عقلشان خوب نشده است.
عملکرد اجرائی همانند سرپرست فرآیندهای مغزی کمک میکند که مدیریت زمان را به خوبی رعایت کنیم و تأثیر روانی و عاطفی موسیقی بر اخلاق افراد در این بررسیها قرار گرفته است.
براساس این مطالعه، شدت و منشأ آلزایمر، بررسی بیمار، وضعیت مراقبت از خود و تعاملات قبلی فرد با موسیقی بستگی دارد و بهترین راه برای تقویت حافظه استفاده از آواز موسیقی به ویژه برای مبتلایان به آلزایمر پیشرفته و حتی افرادی که بالای 80 سال سن داشته، به کاهش بیماریشان کمک میکند و به طور کلی آواز خواندن و گوش دادن افسردگی را کاهش میدهد.
دیگر یافتهها نشان میدهد که سرگرم شدن افراد با نواختن موسیقی سنگین به شرایط بالینی و سابقه افراد مبتلا به دمانس بوده و این برای مراقبت از بیماری زوال عقلی بسیار مفید است و همچنین با توجه به افزایش شیوع و بار دمانس با توجه به منابع محدود در مراقبتهای بهداشتی افراد مبتلا به آلزایمر برای حفظ و راههای تحریک مغز باید در جمعهای دوستانه بیشتری شرکت کرد.
گفتنی است: تحریک و فعالیتهای جذاب مانند آوازخواندن برای حفظ حافظه و پیشگیری از آلزایمر بسیار مفید و سودمند است.