قلب جنین تا دوره خاصی از بارداری باید تشکیل شود و در صورتی که در زمان معین تشکیل نشد این حاملگی پوچ است و ادامه آن برای مادر خطرناک خواهد بود اصطلاح بچه خوره از کجا آمده است و چه خانم هایی با چه نوع بارداری به آن مبتلا می شوند
یک جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی با تشریح عارضه بچهخوره درباره شرایط تشکیل نشدن قلب جنین در هفته دوازدهم توضیح داد.
یکی از سئوالات زنان باردار این است که آیا در صورت تشکیل نشدن قلب جنین در هفته دوازدهم باید سقط صورت پذیرد و یا به بارداری ادامه داد؟ که در این رابطه دکتر آرین جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی، توضیحاتی را ارائه کرد.
این جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی عنوان کرد: قلب جنین از هفته ششم گاهاً و از هفته هفتم قطعاً باید با سونوگرافی واژینال دیده شود و حتی نوار آن ترسیم شود و اگر دیده نشد یا حاملگی دیرتر اتفاق افتاده و یا جنین رشدش دچار اشکال است.
وی ادامه داد: ولی در هفته دوازدهم حتماً باید جنین دارای قلب با ضربان منظم بین 140 تا 120 در دقیقه باشد در غیر این صورت جنین از بین رفته و حتماً باید سقط شود.
این جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی خاطرنشان کرد: ادامه دادن به حاملگی جنین فاقد قلب برای مدت بیش از یک ماه گاهی ممکن است تغییرات هیداتیفرم یا بچهخوره را به وجود آورد که توجه و دقت بیشتری را میطلبد.
تسنیم