شیرینی سیب11درست کردن این شیرینی به هیچ وجه کار پردرد سر و پرزحمتی نیست از شیرینی های پرطرفدار و بسیار خوبیست  اکنون نحوه درست کردن آن را به شکل تصویری  ببینید

مواد لازم:

کره نرم شده 125 گرم

شکر 2.5 قاشق شکر

نشاسته نصف لیوان

تخم مرغ 1 عدد

بکینگ پودر نصف پاکت

وانیل 1 پاکت

آرد 1 لیوان +2 قاشق

مواد داخلی:

سیب بزرگ 2 عدد

شکر 2 قاشق

دارچین 1 قاشق چایخوری

گردوی  خرد شده  1 استکان

شیرینی سیب

شیرینی سیب1

شیرینی سیب2

 

شیرینی سیب3

شیرینی سیب4

 

طرز تهیه :

در یک کاسه کره میریزیم رویش تخم مرغ را اضافه کرده سپش نشاسته, شکر, بکینگ پودر, وانیل می ریزیم و در آخر آرد را کم کم اضافه میکنیم  خمیر نرمی بدست میآید   حالا مواد داخلی را آماده میکنیم :

در تابه سیب های رنده شده را ریخته رویش شکر و دارچین ریخته و خوب مخلوط میکنیم  روی حرارت قرار داده تا وقتی سیبها آبش را بکشد در حرارت قرار میدهیم  در آخر گردو ریخته مخلوط میکنیم و میگذاریم سرد شود

این خمیر را 3 قسمت کرده  هر کدام را خیلی کم آرد پاشی کرده و با وردنه باز میکنیم دقت کنید  که زیاد کلفت نباشد حالا خمیری که باز کردیم به 8 قسمت برش میدهیم  لای هرکدام از مخلوط سیب قرار میدهیم و رول میکنیم  در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا رویش طلایی شود و بمدت 25 دقیقه می پزیم. از فر در  آورده و میگذاریم سرد شود نزدیک به زمان سرو رویش پودر قند می پاشیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد