فینگراین فینگر را برای اولین بار از کتاب آشپزی ترکیه درست کردم بسیار خوب شده بود بخاطر همین خواستم به شما هم آموزش دهم من بعد از این درست خواهم کرد

مواد لازم برای مینی نان ساندویج:

روغن مایع 1 استکان

شیر 1 استکان

خمیر مایه  نصف پاکت

تخم مرغ 1 عدد

نمک 1 قاشق مربا خوری

شکر 2 قاشق

آب ولرم  1 استکان ( انشکت گز)

آرد 500 گرم

زرده تخم مرغ برای رویش

مواد داخلی:

پنیر خامه ای  مقداری

خیار 1 عدد

زیتون خرد شده مقداری

فینگر1

فینگر2

فینگر3

فینگر4

طرز تهیه :

در کاسه روغن, شیر ولرم , آب ولرم , خمیرمایه, تخم مرغ, نمک , شکر را ریخته و خوب مخلوط میکنیم  در آخر آرد را کم کم میریزیم  باید خمیر شود  5 دقیقه استراحت می دهیم  از خمیر تکه هایی به اندازه بزرگتر از  گردو برداشته  و مثل تصویر شکل ساندویج می دهیم  در سینی فر چیده و استراحت می دهیم  در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم  وقتی پخت می گذاریم سرد شود مواد داخلی را گذاشته  پنیر خ امه ای را با قیف ستاره ای می زنیم در آخر خیار خرد شده  و زیتون را م یریزیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد