این شیرینی را سالهاست در دفترم نوشته و آن را درست میکنیم و اکنون آن را با شما به اشتراک می گذارم این آموزش به شکل تصویریست و نیاز به توضیح ندارد کافیست نگاه کنید تا یاد بگیرید
مواد لازم:
کره 125 گرم نرم شده
ماست نصف استکان
روغن مایع نصف استکان
شکر 2.5 قاشق
نشاسته نصف لیوان
بکینگ پودر نصف پاکت
وانیل نصف پاکت
آرد تقریبا 2 لیوان
پودینگ:
شیر 1.5 لیوان
شکر 5 قاشق
نشاسته 2 قاشق
آرد 1 قاشق
وانیل نصف پاکت
کره1 قاشق چایخوری
رویه:
شکلات تلخ 40 گرم یا نصف پاکت
شکلات شیری 40 گرم یا نصف پاکت
طرز تهیه :
در یک قابلمه کوچک شیر را می ریزیم رویش شکر ,نشاسته , آرد میریزیم در حرارت گذاشته و مرتب هم میزنیم تا قوام دار شود سپس از حرارت برمیداریم رویش وانیل و کره می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم و میگذاریم سرد شود. در یک کاسه کره را ریخته رویش ماست , روغن مایع , شکر, نشاسته , بکینگ پودر و وانیل می ریزیم سپس کم کم آرد می ریزیم تا خمیر به دست نچسبد سپس تکه هایی به اندازه گردو برداشته در کف دست باز کرده 1 قاشق چای پودینگ گذاشته و میبندیم در سینی فر چرب شده چیده طوریکه قسمت بسته شده در زیر بماند در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا بمدت 20-25 دقیقه بپزد و کمی تغییر رنگ دهد وقتی پخت از فر در آورده و میگذاریم سرد شود سپس شکلات تلخ و شکلات شیری را بطریق بن ماری ذوب کنید یک طرف شیرینی را در این شکلات فرو برد و رویش پودر پسته می ریزیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد