Why-You-Should-Avoid-Using-Relaxers-During-Pregnancy

خانم های باردار از چه روش هایی باید برای پیشگیری از ریزش موی خود استفاده کنند مطمئنا در این دوران رشد موی بدن آن ها کم و ریزش موی آن ها افزایش خواهد یافت توصیه های مفید در این زمینه را بشنوید

فرشته درایتی با اشاره به اینکه در دوران بارداری، ریزش مو عامل شایعی نیست، گفت: حتی در بعضی موارد تغییرات هورمونی در دوره بارداری ممکن است که منجر به پرمویی در خانم‌های باردار شود. اما در عین حال ممکن است برخی مادران باردار در طول دوره بارداری آن را تجربه کنند. در هر صورت با برخی اقدامات ساده می‌توان از بروز این امر جلوگیری ‌کرد.

این کارشناس مامایی، با بیان اینکه پس از این دوران نیز ریزش مو وجود دارد، افزود: پس از دوره زایمان و شیردهی، موها مجدد به فرم طبیعی خود بازمی‌گردد. زمانی که مادر دارای بیماری زمینه‌ای از جمله سوءتغذیه و اختلالات تغذیه‌ای باشد این پرمویی و ریزش شدید موها ممکن است، ماندگار شود.

وی اظهار کرد: بانوانی که قبل از بارداری رژیم غذایی مناسب داشته باشند، مشکلات و بیماری‌های پوست و مو نداشته و در طی بارداری هم همه چیز خوب و طبق روال طبیعی پیش می‌رود.

این کارشناس مامایی یادآور شد: بانوانی که برنامه‌ریزی برای آینده جهت باردار شدن دارند از یک یا دو ماه قبل و به خصوص در 3 یا 4 ماه اول بارداری که هر لحظه سلول‌های جنینی در حال تکامل، اضافه شدن و شکل گرفتن است از هر گونه مواد شیمیایی دوری کنند.

درایتی افزود: مهم‌ترین علت ریزش‌ مو در دوران نقاهت بعد از زایمان، شروع شیردهی و بازگشت هورمون‌های بدن به حالت قبل از بارداری است.

وی با اشاره به اینکه روی، کلسیم و منیزیم برای گذر از دوران شیردهی و ریزش موی دوره‌ای بعد از زایمان بسیار مفید است، افزود: مصرف شیر و لبنیات، گوشت، حبوبات مختلف، میوه‌های تازه و مکمل‌های غذایی در دوران بارداری توصیه می‌شود.

این کارشناس مامایی، خاطر نشان کرد: با مصرف غذای کافی و مکمل‌های مورد نیاز تحت نظر پزشک این مواد را برای بدن‌تان تامین کنید.

(ایسنا)