وقتی در یک کیک دانه های فندق با شکلات ترکیب می شود مزه بسیار خوبی پیدا میکند و کیک لذیذی می شود این هم رسپی :
مواد لازم:
شکر 1.5 لیوان
آرد 2.5 لیوان
شکلات دانه ای 1 لیوان
شیر نصف لیوان
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع نصف لیوان
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع نصف لیوان
کاکائو 2 قاشق
سس شکلاتی 2 قاشق
شیر
فندق خرد شده 1 استکان
بکینگ پودر 1پاکت
وانیل 1 پاکت
طرز تهیه :
تخم مرغ ها و شکر را در یک کاسه ریخته و با همزن مخلوط میکنیم سپس رویش شیر و روغن می ریزیم سپس آرد الک شده را کم کم می ریزیم و مخلوط میکنیم سپس شکلات دانه ای را ریخته فندق را می ریزیم مخلوط میکنیم قالب کیک را چرب کرده و آرد پاشی میکنیم مایه را ریخته در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دخیک بمدت 35 دقیقه قرار می دهیم روی کیک سس شکلاتی می ریزیم و با فندق تزیین میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد