می خواهیم طرز تهیه پلو را به سبک آشپزهای عرب تهیه کنیم و ترفندها و فوت و فن آن ها را برای طبخ پلو یادبگیریم چه ادویه ها و نکاتی را برای پختن برنج بکار می برند با ما در ادامه مطلب همراه باشید
اگر طعم غذاهای عربی را دوست دارید یا اینکه تا به حال غذاهای عربی را تست نکرده اید این پلو را از دست ندهید. پلوی عربی یک پلو با طعم متفاوت است. ادویه این غذا طعم بسیار خوبی به این پلو می دهد.
مواد لازم برای 4 نفر
- 3 پیمانه برنج
- 6 تکه ران و سینه مرغ
- به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه
- 4 عدد پیاز
- به میزان لازم روغن مایع
- 1 ق چ ادویه پلویی
- 4-3 پیمانه آب مرغ
- 2 عدد لیمو عمانی
- 1 ق چ دارچین
- 1 ق س پودر لیمو عمانی
- 2 /1 پیمانه کشمش پلویی
- 2 /1 پیمانه خلال بادام
- 2 /1 پیمانه گردوی خردشده
طرز تهیه:
1. ابتدا برنج را با آب و نمک به مدت 3-2 ساعت خیس کنید. در یک قابلمه مناسب مرغ را با آب، نمک، زردچوبه، فلفل، لیموعمانیها و یک عدد پیاز بپزید.
2. مابقی پیازها را بهصورت نواری خردکنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا پیازها را داخل آن سرخکنید. در یک تابه کوچک مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس ادویه پلویی را همراه با دارچین به مدت 3-2 دقیقه داخل آن تفت دهید.
3. در یک قابلمه دیگر آب مرغ را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا برنج را همراه با مخلوط ادویه پلویی و دارچین تفت داده شده، مرغ خردشده، پیازهای سرخشده، پودر لیمو عمانی و مقدار لازم نمک داخل قابلمه بریزید، سپس برنج را دمکنید.
4. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا گردو، خلال بادام و کشمش را داخل آن سرخکنید.
5. بعدازآنکه برنج آماده شد، برنج را در ظرف موردنظرتان بریزید و آن را با مخلوط گردو تزیین کنید.
یه جور دیگه
اگر برای پختن برنج به میزان لازم آب مرغ نبود می توانید به آن مقداری آب اضافه کنید.
مجله آشپزی مثبت – مهناز کریمی