این یک دسری است که طعم سوختگی میدهد و از دسرهای کشور ترکیه است که درست کردن آن سخت نیست امروز اموزش تصویری آن را برایتان قرار دادیم تا براحتی این دسر را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم:
شیر 6 لیوان
آرد 5 قاشق
نشاسته گندم 3 قاشق
شکر 1.5 لیوان
وانیل 1 پاکت
کره 1 قاشق
طرز تهیه :
در یک قابلمه شیر می ریزیم رویش شکر, آرد و نشاسته گندم می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم در حرارت قرار میدهیم وقتی قوام دار شد مرتب هم میزنیم تا بپزد در آخر وانیل و کره ریخته خوب مخلوط میکنیم . حالا در یک سینی یا ظرف پیرکس 2 قشق شکر میپاشیم رویش دسر آماده شده را ریخته در حرارت میگذاریم در حرارت متوسط تا قسمتهای وسطش برشته شود و طعم سوختگی پیدا کند حالا میگذاریم ولرم شود سپس در یخچال بمدت 2-3 ساعت قرار میدهیم. به تکه های بلند برس میدهیم به شکل رول می بندیم و سرو میکنیم. این مقدار برای 4 نفر است
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.