اگر می خواهید استیکی خوش طعم و دلچسب تهیه کنید توصیه می کنیم آن را به سبک مردم اسپانیا تهیه کنید و مزه ای بی نظیر به استیک خود بدهید
استیک یکی از غذاهای با کلاس در این روزهاست. امروز قرار است طرز تهیه استیک به روش اسپانیایی ها را به شما آموزش دهیم.
مواد اولیه:
- نمک و فلفل سیاه (پودر شده) میزان لازم
- استیک 6 الی 8 انس
- سیر (خرد شده) 2 حبه
- لیمو بزرگ_ (قطعه قطعه شده) 1 عدد_1.4 ضخامت اینچ
- پیاز بزرگ_فلفل دلمه سبز و رنگی هرکدام (قطعه قطعه شده) 1 عدد به ضخامت 1.4 اینچ
مواد سس:
- سس تند یا باربیکیو (دلخواه) 3 ق.چ
- نمک ¾ ق.چ
- سس گوجه فرنگی 1½ فنجان
- فلفل سیاه (پودر شده) ½ ق.چ
- آب 3 ق.غ
پیش گرم کردن فر به 325 درجه فارنهایت.
طرز تهیه:
1- در ظرف مورد نظر استیک ها را گذاشته و نمک و فلفل سیاه و سیر خرد شده می ریزیم.
2- پیاز لایه ورقه شده، فلفل و لیمو روی آن می ریزیم.
3- ترکیب مواد تشکیل دهنده سس را در یک کاسه کوچک
4- و می ریزیم روی مواد.
5- ظرف را با فویل آلومینیوم بپوشانید.
6- پخت به مدت 1 ساعت و سپس حذف فویل، افزایش درجه حرارت به 375 درجه و پخت به مدت 30 دقیقه دیگر تا زمانی که لبه های برخی از سبزیجات تازه شروع به قهوه ای شدن کنند.
(تنظیم زمان پخت بر اساس ضخامت استیک مورد نظر).
7- سرو کنید با پوره سیب زمینی یا برنج له شده.
وب سایت سوران: