اگر کمی هم در آشپزخانه خود جایی برای این روغن باز کنید به سلامت خود و خانواده کمک زیادی کرده اید توصیه می کنیم برای سلامت قلب و عروق و پیشگیری از انواع سرطان ها این روغن را فراموش نکنید
اگر از مزه تلخ و بوی بدش چشم پوشی کرده و جایی برای آن در سبد غذایی خود باز کنیم، ضرر نکردهایم، چراکه متخصصان اعتقاد به خواص معجزهآسای روغن زیتون دارند.
یک کارشناس بهداشت مواد غذایی با بیان اینکه چربی روغن زیتون یکی از چربیهای تشکیل دهنده دیواره سلولهای بدن است، گفت: «این چربی خاصیت آنتیاکسیدان طبیعی به سلولها داده و مقاومت آنها را در برابر بیماری سرطان افزایش میدهد.»
حسین عبدالعزیزی به تحقیقات صورت گرفته درخصوص مصرف روزانه زیتون در کشورهای مدیترانه اشاره کرد و افزود: «براساس نتایج این تحقیقات، مصرف روغن زیتون باعث کاهش آمار انواع بیماری سرطان و سکتههای قلبی در این مناطق نسبت به سایر نقاط جهان شده است.»
وی تصریح کرد: «بیش از 3 نوع چربی موجود در روغن زیتون که شامل حدود 90 درصد از حجم آن میشود را اسیدهای چرب اشباع نشده تشکیل میدهد. همچنین مصرف روغن زیتون به ویژه در سنین رشد باعث بهبود حافظه و افزایش قدرت یادگیری در کودکان میشود و به خانمهای باردار توصیه میشود برای تأمین چربی مورد نیاز بدن خود از روغنهای گیاهی به ویژه زیتون استفاده کنند.»
این کارشناس بهداشت مواد غذایی در پایان اضافه کرد: «روغن زیتون حاوی ویتامین c است که این ویتامین برای حفظ پوست و مو ضروری به شمار میرود. همچنین مصرف مداوم این روغن پوست را شاداب نگاه میدارد و کمک میکند که سلولهای پوست فرم انعطاف پذیری خود را حفظ کنند.»