در ترکیه غذاهای خمیری بیشتر استفاده می شود که یکی از غذاهای محبوب آنها است ای بقچه خمیری داخلش مخلوط سیب زمینی دارد و بدون گوشت درست شده است
مواد لازم:
تخم مرغ 1 عدد
شیر ولرم 1 لیوان
آب ولرم 1 استکان
روغن مایع نصف استکان
شکر 2 قاشق
نمک 1 قاشق مربا خوری
خمیر مایه 1 پاکت
آرد به میزان لازم
مواد داخلی:
سیب زمینی پخته 1 عدد
پنیر رنده شده 1 لیوان
نمک
پاپریکا در صورت دلخواه
رویه:
زرده تخم مرغ
طرز تهیه :
ابتدا مواد داخلی ر ابا هم مخلوط میکنیم رویش پنیر رنده شده , نمک و پاپریکا می ریزیم و مخلوط میکنیم و اکنون خمیر را درست می کنیم همه مواد را بجز خمیر در یک کاسه ریخته خوب مخلوط میکنیم دقت کنید آرد را کم کم می ریزیم تا خمیر نرمی بدست آید رویش را بسته 1 ساعت استراحت میدهیم خمیر استراحت داده شده را در در سطح کار پهن میکنیم و به قطر نیم سانت باز میکنیم با دهانه استکان قالب زده و مواد داخلی را در وسطش قرار می دهیم و به شکل D می بندیم و در قالب گرد چرب شده کنار هم میچینیم 15 دقیقه در قالب استراحت کند بعدا در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا بپزد
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.