این شیرینی ساده عصرانه محبوب در کشور ترکیه است و برای رویه آن از پودر قند و دارچین استفاده شده است که طعم آن را خوشمزه تر کرده است این هم آموزش تصویری این شیرینی:
مواد لازم:
کره یا روغن جامد 125 گرم
شکر نصف لیوان
آرد 1.5 لیوان
برای آغشته کردن:
شکر 1.5 استکان
دارچین 1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه :
در یک ظرف کره ریخته رویش شکر را ریخته و آرد را کم کم میریزیم خمیر نرمی است که به دست نمی چسبد. سپس تکه های به اندازه گردو برداشته در دست گرد کرده و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها را می چینیم در فر 160 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا به مدت 20 دقیقه بپزد. وقتی شیرینی ها پخت 5 دقیقه می گذاریم ولرم شود حالا دریک ظرف کوچک پودر قند و دارچین رار یخته با هم مخلوط کنید و شیرینی ها را در این مخلوط آغشته کنید و در ظرف میچینیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.