تارتاگر در جستجوی تارت آسان هستید این تارت بسیار ایده آل است  ابتدا خمیر آن را اموزش می دهیم شاید بیشتر خانمها با درست کردن تارت مشکل داشته باشند ولی این بهترین شیوه درست کردن تارت مربای انجیر است

مواد لازم:

آرد 3  لیوان

شکر 1 لیوان

کره 150 گرم

تخم مرغ 1 عدد

وانیل 1 پاکت

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

رویه:

مربای انجیر

سس شکلاتی

گردو

1تارت

 

طرز تهیه :

در کاسه آرد ریخته رویش شکر, بکینگ پودر و وانیل می ریزیم  و مخلوط میکنیم  در وسطش کره نرم شده قرار می دهیم  تخم مرغ را می ریزیم  و از قسمت وسط مخلوط میکنیم قالبهای کوچک تارت را چرب کرده  و از خمیر تکه های کوچکی برداشته در دست گرد میکنیم  ودر قالبهای تارت  به کمک انگشتان پهن میکنیم و لبه های اضافی ان را با چاقو می بریم  و در سینی فر می چینیم داخلش مربای انجیر می ریزیم در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم  سپس از فر در آورده و گردوی خرد شده می ریزیم  و با سس شکلاتی سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.