پیتزا

پیتزا و غذاهای خمیری  از غذاهای اصیل کشور ترکیه است که طرفداران زیادی دارد بخصوص برای روزهای تعطیل بسیار خوب است که خانواده در کنار هم جمع می شوند ما در این بخش شیوه درست کردن نوعی پیتزا به شکل توپ را اموزش می دهیم که در ادامه آن را بخوانید

مواد لازم:

برای خمیر:

آرد 5 لیوان

نمک مقداری

آب ولرم 2 لیوان

خمیر مایه  1 قاشق مربا خوری

روغن زیتون 2 قاشق

مواد داخلی:

سوسیس 16 ورق

پنیر پیتزا  250 گرم خرد شده

سس گوجه فرنگی:

پیاز 1 عدد

سیر 3 حبه

گوجه فرنگی 3-4 عدد

شکر مقداری

نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون

ریحان 4-5 برگ

رویه:

پودر سیر مقداری

ریحان خشک  مقداری

آویشن مقداری

پاپریکا مقداری

روغن زیتون 1 قاشق

پیتزا1

طرز تهیه :

ابتدا سس گوجه فرنگی را درست کرده برای این کار روغن زیتون ریخته وقتی کمی گرم شد پیازها را ریخته و تقت می دهیم  وقتی رنگش تغییر پیدا کردد . شکر, نمک, فلفل سیاه و سیر ریز خرد شده را ریخته و میگذاریم آبش را بکشد  سپس از حرارت برداشته  ریحان خرد شده بریزید  و در رندو ریخته  و میگذاریم خوب سرد شود حالا خمیر را درست می کنیم در یک کاسه آب ولرم می ریزیم و شکر  و خمیرمایه را اضافه مکینیم  در یک کاسه دیگر آرد  و نمک را می ریزیم و وسطش را گودال کرده  و خمیر مایه آماده شده را ریخته  و خوب هم میزنیم  در یک کاسه مقدار کمی روغن زیتون می ریزیم و خمیر راداخل آن قرار می دهیم رویش را بمدت 1 ساعت می پوشانیم

خمیر را به 8 قسمت تقسیم میکنیم روی میز آرد پاشی شده قرار می دهیم و با وردنه باز میکنیم   خیلی کم سس گوجه فرنگی میمالیم  رویش 2 برش س.سیس  وسطش پنیر پیتزا  گذاشته و به شکل توپ می بندیم همه خمیر را به همین شکل درست میکنیم  و در سینی قر میچینیم  در یکک اسه ادویه جاتت را ریخته با هم مخلوط میکنیم روی خمیر با فرچه  اول روغن زیتون می مالیم سپس ادوه جات را می ریزیم  و در فر 180 درجه از قبل گرم شده بمدت 25-30 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.