5458
 اسید های چرب امگا 3 می توانند نقش بسزایی در بهبود حافظه و تقویت آن داشته باشند و موجب بهبود عملکرد آن شوند توصیه می کنیم  اسیدهای چرب در این زمینه کمک بگیرید

 محمدتقی انوشه پزشک متخصص تغذیه گفت: مواد غذایی مهم برای مغز در درجه اول اسیدهای چرب و امگا 3 هستند که به فراوانی در ماهی و بعضی از مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب و امگا 6 به فراوانی یافت می‌شوند که اینها به تقویت مغز کمک می‌کند.
وی ادامه داد: مواد غذایی مثل گردو و روغن کانولا به مقدار کمی حاوی اسیدهای چرب و امگا 3 هستند و ویتامین‌های گروه B برای بهبود عملکرد انتقال دهنده‌های عصبی و بهبود کارایی مغز تأثیر می‌گذارد و منبع تغذیه و سوخت مغز در واقع مواد گلوکز و همان مواد قندی هستند.
انوشه خاطرنشان کرد: موادقندی که در مغز و یا خون یافت می‌شوند از ترکیب گسترده گلوکز با موادغذایی درون بدن ایجاد می‌شود و موادی که حاوی شکر هستند قند را از خود به ندرت آزاد می‌کنند، بنابراین یک منبع قابل اعتماد درگیر در بدن است که به آرامی به نتیجه می‌رسد و دریافت ناکافی کربوهیدرات‌ها به ویژه برنج، نشاسته، ماکارانی می‌تواند در کار کرد مغز اثر منفی بگذارد و بهتر است این مواد غذایی در رژیم غذایی حتما و به اندازه کافی وجود داشته باشد.
باشگاه خبرنگاران جوان