اسید های چرب امگا 3 می توانند نقش بسزایی در بهبود حافظه و تقویت آن داشته باشند و موجب بهبود عملکرد آن شوند توصیه می کنیم اسیدهای چرب در این زمینه کمک بگیرید
محمدتقی انوشه پزشک متخصص تغذیه گفت: مواد غذایی مهم برای مغز در درجه اول اسیدهای چرب و امگا 3 هستند که به فراوانی در ماهی و بعضی از مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب و امگا 6 به فراوانی یافت میشوند که اینها به تقویت مغز کمک میکند.
وی ادامه داد: مواد غذایی مثل گردو و روغن کانولا به مقدار کمی حاوی اسیدهای چرب و امگا 3 هستند و ویتامینهای گروه B برای بهبود عملکرد انتقال دهندههای عصبی و بهبود کارایی مغز تأثیر میگذارد و منبع تغذیه و سوخت مغز در واقع مواد گلوکز و همان مواد قندی هستند.
انوشه خاطرنشان کرد: موادقندی که در مغز و یا خون یافت میشوند از ترکیب گسترده گلوکز با موادغذایی درون بدن ایجاد میشود و موادی که حاوی شکر هستند قند را از خود به ندرت آزاد میکنند، بنابراین یک منبع قابل اعتماد درگیر در بدن است که به آرامی به نتیجه میرسد و دریافت ناکافی کربوهیدراتها به ویژه برنج، نشاسته، ماکارانی میتواند در کار کرد مغز اثر منفی بگذارد و بهتر است این مواد غذایی در رژیم غذایی حتما و به اندازه کافی وجود داشته باشد.
باشگاه خبرنگاران جوان
سلام من از ماهي خوشم نمياد و نميتونم بخورم و چند وقتيه واقعا كم هوش شدم و من ١٨سال دارم
سلام لطفا مطلب زیر را مطالعه فرمایید مواد دیگری جز ماهی هم هستند به بهبود هوشیاری شما شما کمک کنند
هم اکنون این غذاها را بخورید تا بعد ها ذهن هوشیارتری داشته باشید