گوجه فرنگی رسیده | ۲ عدد |
سرکه | ۳ قاشق غذاخوری |
عسل | ۲ قاشق چایخوری |
مرغ | ۱۱۵ گرم |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
لوبیا سبز تازه (سر و ته آن را ببرید) | ۳۴۰ گرم |
پنیر پارمیسان (خرد شده) | نصف فنجان |
نمک و فلفل سیاه تازه | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد لوبیا سبز :
گوجه فرنگی ها را نصف کرده و به آرامی فشار دهید تا عصاره و دانه هایش بیرون بیاید (می توانید از انگشتانتان هم برای بیرون آوردن دانه ها و پالپ آن استفاده کنید). بعد از این کار، گوجه ها را به تکه های ۲٫۵ سانتیمتری خرد کنید.
در یک کاسه ی کوچک سرکه و عسل را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
یک قابلمه برداشته و روی حرارت متوسط قرار دهید. تکه های مرغ را داخل آن ریخته و تا زمانی که ترد و طلایی رنگ شوند تفت دهید. بعد آنها را بیرون آورده و سه قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل قابلمه بریزید و کنار بگذارید. مرغ ها را خرد کنید.
یک قابلمه دیگر برداشته و داخل آن آب و مقداری نمک بریزید و اجازه دهید جوش بیاید. بعد از اینکه جوش آمد، لوبیاها را به آن اضافه کرده و ۵ دقیقه صبر کنید تا بپزند. بعد از پخت آنها را آبکشی کرده و به همراه گوجه فرنگی داخل کاسه ی سرو بریزید.
حالا قابلمه ای را که با روغن زیتون کنار گذاشته اید را روی گاز برگردانده و مخلوط سرکه و عسل را داخل آن بریزید. حرارت را افزایش داده تا مخلوط جوش بیاید. بعد از جوش آمدن این سس را روی لوبیا و گوجه ریخته و با نمک و فلفل چاشنی بزنید. در آخر هم مرغ و پارمیسان را اضافه کرده و خوب ترکیب کنید.