تارت هایی که در قنادی ها بفروش میرسند روغن زیادی دارند که خیلی سنگین هستند و نمیدانیم چه موادی مخلوط میکنند بخاطر همین ما در خانه یک تارت سالم و سبک را آموزش میدهیم کیک میوه ای در قالب تارت چون در قالب تارت درست کردیم اسمش کیک تارت است تارت برشته و سفتی نیست بلکه نرم است
مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد
شکر نصف لیوان
شیر نصف استکان
روغن مایع نصف استکان
آرد 1 لیوان
بکینگ پودر 1 پاکت
کرم:
شیر نیم لیتر
شکر 1 استکان
زرده تخم مرغ 1 عدد
آرد 1 قاشق سرپر
نشاسته 1 قاشق سرپر
وانیل 1 پاکت
روغن جامد 1 قاشق
این کرم را میتوانید برای همه تارتها و کیک ها استفاده کنید
میوه دلخواه برای رویش
طرز تهیه :
در یک کاسه تخم مرغ ها و شکر را با میکسر هم میزنیم , شیر, بکینگ پودر را مخلوط کرده در قالب تارت که با روغن جامد چرب کردیم می ریزیم در فر 180 درجه بمدت 20 دقیقه میپزیم در این مدت کرم تارت را آماده می کنیم برای این کار همه مواد کرم را در شیر می ریزیم و در حرارت گذاشته و مرتب هم میزنیم وقتی قوام دار شد از حرارت برداشته وانیل و روغن می ریزیم 5 دقیقه با میکسر هممیزنیم وقتی کیک سرد شد در یک ظرف برگردانده کرم ولرم را روی کیک می مالیم میوه های دلخواه را روی کرم می چینیم برای اینکه بعد ازچند ساعت میوه ها سیاه نشوند 1 بسته ژله آماده کرده رویش می ریزیم و چند ساعت در یخچال قرار میدهیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.