image_13941015305860
 چگونه می توان به سالمندان در پیشگیری از آلزایمر کمک کرد و مانع از مبتلاشدن آن ها به این عارضه شویم با مهربانی و هم صحبتی با این افراد می توانیم به آن ها در رفع آلزایمر کمک کنیم

 شایع، دردناک و تأثر برانگیز؛ صفات بیماری که این روزها بسیاری از خانواده ها را درگیر و گاهی مستأصل کرده است. صحبت از زوال عقل است، یک بیماری سخت علاج و پیش رونده که هم چنان یکی از پدیده های علم پزشکی به حساب می آید؛ اما برای این پدیده مبهم یک درمان به ظاهر ساده و در عمل سخت وجود دارد.

این راه حل چیزی نیست جز محبت کردن و عشق ورزیدن؛ کارهایی که به نظر ساده و انجام شدنی هستند اما بنا بر تجربه بسیاری از ما در عملیاتی کردن آن چندان موفق نیستیم. نتایج به دست آمده از آخرین تحقیقات انجام شده نشان می دهد: وقت گذراندن بیماران مبتلا به زوال عقل با کسانی که دوستشان دارند می تواند تأثیر غیر قابل انکاری در بهبود شرایط آنها داشته باشد.

این در حالی است که نزدیک به 42 درصد از مردم بر این باور هستند که پس از تشدید علائم آلزایمر و زوال عقل هیچ نقطه امیدی برای بهبود و پیشرفت باقی نمی ماند. در این شرایط برد با خانواده هایی است که دست از تلاش برای حفظ محیط گرم و صمیمی خانواده بر نمی دارند؛ زیرا افراد مبتلا به آلزایمر و زوال عقل حتی اگر مراحل پیشرفته بیماری خود را پشت سر بگذراند توانایی نگهداشت حافظه احساسی خود را از دست نمی دهند.

همین موضوع موجب می شود، آنها به هنگام حضور در میان دوستان، خانواده و عزیزانشان احساسی از شادمانی و سرخوشی داشته باشند و خاطره روزهای بسیار دور در ذهنشان تداعی شود.بنا بر آنچه گفته شد پزشکان به خانواده هایی که به نوعی درگیر این مشکل هستند توصیه می کنند، بیمارانی از این دست نه تنها رها نکنند بلکه دائماً به دیدار آنها بروند، آنها را در آغوش بگیرند و کارهایی که پیش از این موجب لذتشان می شد در حضورشان انجام دهند.

منبع بی بی سی