این نوع کباب بسیار لذیذ و دلچسب است و از گوشت قرمز تهیه می شود کباب کنجه لاری نام دارد و بسیار لذیذ و خوش طعم است این غذای اصیل و سنتی غذای میهمانی ها و مجالس لارستان است
کباب کنجه لاری، غذایی است که لارستانی ها، علاقه خاصی به آن دارند و بمناسبت های مختلف مانند عروسی ها، جشن های خانوادگی، مهمانی ها و صحرا از آن استفاده فراوان می کنند. کباب کنجه لاری را می توان از چند نوع گوشت از قبیل: گوشت بز،گوسفند، مرغ، گاو و گوساله تهیه کرد.
مواد لازم:
- فیله گوساله خرد شده: 400 گرم
- پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
- ماست: 1 پیمانه
- فلفل پاپریکا: 4/1 قاشق چایخوری
- روغن کنجد: 3 قاشق سوپخوری
- قرص عصاره گوشت: 1 عدد
- پیاز رنده شده: 1 عدد
- نمک و فلفل قرمز: 8
روش تهیه:
1. فیلههای گوساله را به همراه پیاز رنده شده و قرص عصاره گوشت، نمک، فلفل قرمز وروغن کنجد به مدت 5 دقیقه کاملا ورز دهید تا پیاز و ادویهها به داخل گوشت نفوذ کند، سپس ماست و فلفل پاپریکا و پودر سیر را نیز اضافه کنید و مجددا کاملا ورز دهید.
2. به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهدار و طعمدار شود، سپس درون سیخ چوبی قرار دهید و روی تابه چدن به مدت 6 الی 7 دقیقه بپزید و در ظرف موردنظر بچینید و کنار آن یک کاسه ماست چکیده و پیاز سرخ شده قرار دهید.