برخی مواد غذایی می توانند موجب حادترشدن و تشدید بیماری آنفلوآنزا شوند و حال بیماران مبتلا را بدتر کنند بهتر است در دوره سرماخوردگی از مصرف این خوراکی ها پرهیز کنید
حتی اگر واکسن آنفلوآنزا بزنید و به طور منظم دست ها را بشویید باز هم احتمال دارد که دچار سرما خوردگی شوید.هنگام ابتلا به این بیماری مهم ترین خواسته شما این است که گرفتگی بینی ودردتان کاهش یابد .بنابراین بهتر است از مصرف این غذاها پرهیز کنید.
نوشابه گاز دار،فست فود و مواد قندی
هرچند ایستک زنجبیلی تشنگی را رفع و آب پرتقال ویتامین بدن را تامین می کند اما واقعیت این است که این مواد مملو از قند است که باعث ایجاد التهاب در بدن می شود .این امر در مورد هر نوع ماده غذایی حاوی قند صحت دارد. بنابراین برای رفع حالت تهوع دمنوش زنجبیل مصرف کنید .اگر هوس تنقلات کردید، میوه یا ذرت بو داده مصرف کنید.
لبنیات
در بعضی افراد مصرف لبنیات باعث می شود خلط موجود در گلو ضخیم تر و غیر قابل تحمل شود. به نقل از سایت«MSN» اگر احساس می کنید که با مصرف لبنیات خلط بیشتری تولید می شود از مصرف آن بپرهیزید.اما اگر غیر از این است ،لبنیات را که منبع عالی پروتئین و ویتامین D است و به بدن برای مقابله با عفونت کمک می کند، حتما مصرف کنید.علاوه بر آن ماست حاوی پروبیوتیک است که باعث متعادل شدن باکتری در معده می شود.
کربوهیدرات و آب میوه صنعتی
شاید نان تست و کراکر یک غذای کلاسیک در دوران سرماخورد گی به نظر بیاید اما کربوهیدرات های تصفیه شده که سریع به قند شکسته می شود و مانند آب میوه و غذا های سرشار از قند باعث بالا رفتن قند خون می شود، مانع مقابله با عفونت می شود.
روزنامه خراسان