این خوراک رنگ خیلی خوبی دارد همانطوریکه می دانیم لبو هم رنگ این خوراک را زیباکرده و هم خاصیت زیادی دارد و بخاطر رنگش آنتی اکسیدان بالایی دارد
مواد لازم:
بلغور ریز 1 لیوان
آب ترشی لبو1 لیوان سرخالی
ترشی لبو نصف لیوان
خیار 1 عدد
جعفری نصف دسته
شوید نصف دسته
روغن زیتون 5 قاشق
آب لیموی تازه نصف عدد
رب انار 1 قاشق ( اختیاری)
نمک و پاپریکا
بلغور ریز 1 لیوان
آب ترشی لبو1 لیوان سرخالی
ترشی لبو نصف لیوان
خیار 1 عدد
جعفری نصف دسته
شوید نصف دسته
روغن زیتون 5 قاشق
آب لیموی تازه نصف عدد
رب انار 1 قاشق ( اختیاری)
نمک و پاپریکا
ابتدا در یک قابلمه آب ترشی لبو ریخته در حرارت گذاشته و میگذاریم بجوشد حالا دریک ظرف بلغور ریخته رویش آب ترشی لبو می ریزیم رویش را می بندیم و 20 دقیقه بماند. حالا جعفری و شوید را ریز خرد میکنیم خیار و ترشی لبوی مکعبی خرد شده را می ریزیم اگر خواستید پیازچه و پیاز را هم اضافه کنید حالا روی بلغوری که استراحت داده بودیم جعفری خرد شده, شوید, ترشی لبو و خیار می ریزیم سپس روغن زیتون , آب لیموی تازه , رب انار, نمک و پاپریکا می ریزیم و مخلوط میکنیم رویش را به دلخواه تزیین کرده و سرو میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.