SELF-EMPLOYED-HEALTH-INSURANCE

اعتماد به نفس پایین در افراد چه علائمی به خود اختصاص داده است و کسانی که به این عارضه دچارند چه سخنانی را بر زبان می آورند و چه نوع تکیه کلام هایی دارند

کلمات به راحتی میتوانند درون شخص را به تصویر بکشند. تصور کنید شما با کسی آشنا شدید و نمیدانید شخص چه گذشته ای داشته، آیا میتوانید به او اعتماد کنید یا نه؟ آیا صحبت هایی که میکند راست است یا دروغ؟ برای اینکه خیالتان راحت شود باید بگم شما نمیتونید دقیقا این علائم را تشخیص دهید. حتی بهترین روانشناسان دنیا نیز نمیتوانند فقط از دیدن و شنیدن صحبت های طرف 100% در مورد شخصیت و زندگی طرف مقابل قضاوت کند. اما چیزی به نام اعتماد به نفس وجود دارد که تشخیص آن آسانتر است از موارد دیگر است.اعتماد به نفس میتواند مشخصات زیادی از صداقت، قدرت و شخصیت طرف مقابل را فاش کند.

فردی که اعتماد به نفس بالایی دارد کمتر احتمال دارد دروغ بگوید. اما فردی که اعتماد به نفس پایینی دارد تمایل بیشتری به دروغ گفتن، تقلب و خیانت دارد. اگر اعتماد به نفس شما بالا باشد مردم راحت تر به شما اعتماد و همکاری میکنند.

اگر شما فروشنده هستید یکی از مهمترین و اصلی ترین خصوصیاتی که باید بدست آورید، اعتماد به نفس بالا است، تااز طریق صحبتتان به طرف مقابل القا کنید که از خودتان و محصولتان مطمئن هستید.

اگر کارآفرین هستید یا میخواهید باشید بدون اعتماد به نفس دست یابی به ثروت غیر ممکن است… شما اگر اعتماد به نفس نداشته باشید چطور میخواهید دیگران را متقاعد کنید؟ افراد تیم تان را موظف به همکاری کنید؟ و اصلا بخواهید محصول خود را بفروشید؟

اما تحقیقاتی انجام شده و نتیجه آن نشان میدهد افرادی که اعتماد به نفس پایینی دارند از بعضی کلمات به نسبت بیشتر از کلمات دیگر در صحبت هایشان استفاده میکنند و افراد با اعتماد به نفس بالا تقریبا از آنها استفاده نمیکنند…

این کلمات درست همان نقطه ای است که میزان اعتماد به نفس طرف مقابل را فاش میکند.
اگر از آنها استفاده میکنید باید هرچه سریع تر کلمات دیگری جایگزینشان کنید.

واژه هایی که افراد به اعتماد به نفس پایین بکار می برند :

1- شاید : خیلی مراقب باشید، زمانی که به دیگران میگویید “شاید” کاری انجام دهید دقیقا مشخص میکند که از انجام آن کار به خود اطمینان ندارید. حتی اگر از انجام آن مطمئن نیستید کلمه “شاید” را بکار نبرید.

2- نمی خواهم: اگر هر روز در حال پیش بینی آینده و اقداماتی که دوست ندارید و نمیخواهید انجام دهید دیگر خصوصیاتی است که افراد با اعتماد به نفس پایین دارند. شما از شرایط آینده اطلاعی ندارید و هنگامی که امروز به صورت قطعی در مورد آینده حرفی میزنید نشان از کمبود اعتماد به نفس و نداشتن اطلاعات کافی است.

3- معمولا : کلمه ای که نشان میدهد شما تمام آنچه را که باید بدانید ، نمیدانید. اگر فروشنده بودید و کسی از شما پرسید کدام محصول فروش خوبی داشته و شما بگویید “مردم معمولا این محصول را استفاده میکنند” نه تنها از شما خرید نمیکنند بلکه احساس میکنند شما هنوز اطلاعات دقیق از فروش و محصولتان ندارید.

4- مظنون : در مورد هرچیزی که صحبت میکنید هیچوقت نگویید “مظنون اصلی …” و یا “به … شک دارم.” شما نه کارآگاه هستید و نه علم غیب دارید و هر حدسی هم بزنید از روی احتمال است. پس سعی کنید اعتماد به نفس تان را بالا نگاه دارید و هرزمانی که واقعا اطمینان داشتید به صحبتتان و دلیل و مدرک را نیز داشتید از آن استفاده کنید.

5-غیر ممکن : اگر کارآفرین هستید یا میخواهید باشید، در جمعی که کارآفرینان دیگری هستند شما این کلمه را به کار ببریند دیگر هیچکس اعتباری به صحبت هایتان نخواهد داد ! کارآفرین ها به شدت بر روی این کلمه حساس هستند و آنرا از لغت نامه خود حذف کرده اند زیرا میدانند غیر ممکن همان کاری است که هنوز کسی انجامش نداده.

6- نگران : همه مان در زندگی مواردی داریم که نگران باشیم. حتی با اعتماد به نفس ترین افراد نیز نگران میشوند. اما هیچوقت در صحبت هایتان به نگرانی تان اشاره نکنید. زیرا نشان از کمبود اطمینان از توانایی هایتان است.

7-گیج : اگر وضعیت فعلی شما را گیج کرده، اگر زمام امور را از دست دادید…صحبت کردن در مورد اینکه چقدر شما گیج و سردرگم هستید احتمال سردرگمی بیشتر را نیز افزایش میدهد. زمانی که به دیگران میگویید گیج شدید و یا سردرگم هستید (اندر خم زندگی…) به دیگران این حس را القا میکنید که از موضوع اطمینان ندارید و یا مبحثی را درک نمیکنید.

8- نیاز : همه مان نیاز هایی در زندگی داریم. اما اگر زیاد از این کلمه استفاده کنید “به خریدتون نیاز دارم” “به همکاری با شما نیاز دارم” “به پول نیاز دارم” و … شما را یک فرد نیازمند جلوه میدهد که همیشه در حال رفع نیاز خود از دیگران هستید، افراد که اعتماد به نفس پایینی دارند نیازهایشان را در حد ممکن خودشان برطرف میکنند. پس این کلمه را دیگر استفاده نکنید

9- مشکل : زمانی که این کلمه را بکار میبرید حتی اگر یک مشکل کوچک دارید حسی را در دیگران ایجاد میکنید که شما دردسر ساز هستید و ممکن است برای دیگران نیز مشکل بوجود آورید. بجای استفاده از این کلمه در جملات “من تو پول درآوردن مشکل دارم …” “من تو یادگرفتن مشکل دارم …” از کلمات بهتر و مثبت تر استفاده کنید مانند “چالش” و یا “مسئله”

10- احتمالا : استفاده از این کلمه به طور واضحی گویای این امر است که شما از شرایط و وضعیتی که در حال صحبت راجع به آن هستید اطمینان و آگاهی ندارید. حتی اگر احتمالتان 100% بر اساس علم و ریاضی و فرمول باشد مردم احساس میکنند زمانی که این کلمه را بکار میبرید حتما از موضوعاتی اطلاع ندارید زیرا مطمئن نیستید.

این کلمات را اگر کمتر بکار ببرید بهتر است.
مردم دوست دارند هرچه سریع تر دیگران را قضاوت کنند تا بعدا در موردشان زیاد فکر نکنند. پس اگر به قضاوت مردم ( برای کارتان) احتیاج دارید از کلمات هوشمندانه ای استفاده کنید.

منبع:lifehack
سایت روان