علاقه شدید ما ایرانی ها به مصرف نان در کنار غذا مهمترین عامل برای چاقی و اضافه وزن ماست و می تواند تاثیرات مضری روی اشتهای ما بگذارد و ما را گرسنه تر و اشتهایی ما را بیشتر کند
خیلی از مردم میپرسند که همراه غذا نباید همیشه نان خورد زیرا سبب ایجاد چاقی و سیری دیرهنگام میشود.
اگرچه خوردن نان هیچ گونه مشکلی را از نظر بهداشتی ایجاد نمیکند ولی مصرف بیش از حد آن سلامت را از بین میبرد و در این زمان است که خوردن نان برخلاف ذهن اکثر مردم مصرف میشود.
براساس این پژوهش یک خانواده برای سیر شدن در طول روز میتواند یک قرص نان را مصرف کند و اگر بیش از این نان سفید و یا هر نان دیگری بخورند کم کم باید به فکر یک رژیم غذایی مناسب باشند.
یکی از عیوب نان سفید این است که عاری از فیبر که نوعی ماده مغذی است، میباشد و این فیبر کمک بزرگی در تولید توده ژلهای در شکم میکند و علاوه بر این که غذا دیر هضم میشود، فرد مصرف کننده احساس سیری کامل میکند و از چاقی مفرط جلوگیری میشود.
نانهایی که عاری از فیبر هستند به راحتی هرچه تمامتر پس از مصرف آن افراد احساس راحتی میکند و میل به پرخوری افزایش مییابد و در نتیجه کالری بیش از نیاز انسان وارد بدن میشود و افراد دچار چاقی و افزایش وزن میگردند.