56789
 درد در ناحیه گردن با چه عواملی پدید می آید و راههای مقابله با آن کدامند چگونه می توان این عارضه را برطرف کرد و مانع آن شد آیا مشکلات روحی ارتباطی با درد گردن دارند؟

دکتر تقی بغدادی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران گفت: گردن درد بیماری وخیمی است که افراد قادر به انجام کارهای روزمره خود به راحتی نیستند تا جایی که سبب کاهش دامنه حرکتی در گردن و همچنین منبع درد در شانه، بازو یا دست می شود.
وی ادامه  داد:در تمام سنین، کودکان، نوجوانان و افراد مسن هر یک به طریقی  دچار درد گردن می شوند، در کودکان درد گردن به علت اشکالات مهره ای و گاهی کشش های عضلانی وتاندون یا حتی ضربه در گردن منجرب به   کج شدن گردن می شود.
این عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در خصوص تورتیکولی(کجی گردن) بیان کرد: یکی از  ناهنجاری  ها، مشکلات عضلانی در نوجوانان و کودکان  به علت ضربه به گردن معمولا در مهره ی اول و دوم ، گاهی اوقات عفونت های گوش وحلق تا نزدیک شدن به مهره های گردن می تواند به مهره های عضلاتی مهره ی اول ودوم صدمه بزند.
وی اظهار کرد:هنگامی که عضلات گردن برای مدت زیادی به صورت نامناسب باشد سبب کاهش اکسیژن به عضلات اطراف مهره ها می شود که با  ماساژ یا  گرم کردن عضلات گردنی درد تسکین می یابد.
بغدادی در خصوص خانم های شاغل که مدت زمانی زیادی را پشت کامپوتر سپری می کنند، گفت:این خانم ها گردن خود را به سمت جلو قرار ندهند و هر 10 دقیقه یک بار از روی صندلی خود بلند شوند و تحرک داشته باشند تا شرایط را برای خود تغییر دهند ،همچنین عضلات گردن خود را ماساژ بدهند تا گرفتار درد گردن نشوند.
وی خاطرنشان کرد:برخی افراد با رعایت نکردن نکات، مبتلا به  دیسک کمر می شوند که این درد به اعصاب فوقانی گردن و دست ها انتقال مییابد، حتی زمانی که ریشه های عصبی تحت فشار مهره های دوم و سوم باشد احساس درد در ناحیه ی پشت گردن و گاهی سردرد فرد را دچار می کند و اگردر مهره های 4 و 5 باشد می تواند باعث اختلالات حسی و درد در دست باشد که تشخیص علت درد ها به وسیله ی رادیو گرافی، ام آر آی و الکترومیو گرافی می باشد.
باشگاه خبرنگاران